Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
najmanji problem NA ,pa pre bi mu našao ja rakovicu nego ti nešto drugoNorth ARMY je napisao(la):todore aj mu ti nadji takvu rakovicu do 6-7 000e
Nebih se u potpunosti slozio sa ovom tvrdnjom...MILE je napisao(la):traktor od 105 konja tezak 6 tona, ponasa se bolje od ursusa od 120 konja i rusa od 130 konja,
a kod nas ore 3x35 isto kao ursus 160 i zetor od 160 konja. Ja sad na mom 5136 skidam turbinu
da ga spustim na 105 konja.
nemoraš mi verovati ali nemoj posle da kažeš zajebo sam se što sam kupio 5106didi je napisao(la):Pa slične priče o težini i snazi već ste se držali kod komentara za 560 ,a posle samo par dana ispade on jedan od boljih orača.U svakom slučaju mislim da su ti IMT serije 5106-5136 bolje,jeftinije i lakše rešenje od većine zetora,ursusa i tih koje kakvih traktora.Pa za 7000 eura se ni ne može kupiti bilo šta dobro.Za te pare nema ni dobrog torpeda 90,a kamoli nešto bolje.
Todore ja tvoje komentare redovno čitam i uvek se uzdržavam da ih ne komentarišem.Tako će biti i ovaj put za to da je 577 jači,bolji,brži i sve ostalo od 5106.
Kako nemože? Za 7000 može naći ursusa ili kristal zetora od 82 ks... 120-tka ima za 8000 a 160-tku znam za 9000didi je napisao(la):Pa slične priče o težini i snazi već ste se držali kod komentara za 560 ,a posle samo par dana ispade on jedan od boljih orača.U svakom slučaju mislim da su ti IMT serije 5106-5136 bolje,jeftinije i lakše rešenje od većine zetora,ursusa i tih koje kakvih traktora.Pa za 7000 eura se ni ne može kupiti bilo šta dobro.Za te pare nema ni dobrog torpeda 90,a kamoli nešto bolje.
Todore ja tvoje komentare redovno čitam i uvek se uzdržavam da ih ne komentarišem.Tako će biti i ovaj put za to da je 577 jači,bolji,brži i sve ostalo od 5106.
ivancar91 je napisao(la):