Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
milos88 je napisao(la):@ zombie_666 ....ih...ti bi odma John Deere. On je malo skup za odrzavanje.
a ovaj model 2040 je presmesan
Ima li sta od massey-a za ove pare (oko 10.000e)?
milos88 je napisao(la):@zombie 666 ovaj na slici bogami deluje vrhunski
@matic 'fala sremac na savetu,videcu.
milos88 je napisao(la):uhuuu..masala....lepa masina moze da se pazari za 8-9.000 . imam 2 539 koji muku muče u tanjiranju,površine se povećale pa bi neki duplak 80-tak konja bio pun pogodak
Za tvojih 10 ha nije ti potreban tako velik traktor do 90 ks al ako si reko da hoces nesto kvalitetnije od IMT-a i do 90 ks uzmi slobodno Ursus 904.milos88 je napisao(la):ja obradjujem 10ha . Kod nas je standardno zastipljen imt 539,558,577 i poneka rakovica. Fendt i John Deere su ovde retkost a o fordu da ne govorim.Nisam upoznat sa fordovim traktorima.Cudo si se zalepio za njega,kad je verovatno muka doci do delova.
Mislio sam uzeti 577,ali sam shvatio da moze da se uzme nesto, mozda malo starije ali kvalitetnije od imt.
Jeste,nazalost ima jedna grupa,koja truguje sa malim traktorima 539 najcesce i posle te vodaju na jos tri mesta(uglavnom su to jedni te isti) a to im je bedna fora 2005 godiste 1500e hitnotoshiba je napisao(la):To rade uglavnom cigani iz Dolova i te okoline...
npr. nije 2005 već 1975Zoran0230 je napisao(la):Ti svi po 1500E postoje ali imaju falinke i to velike