Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Izdržljive mašine ali veliki potrošači.
[/quotjel trose vise od rusa 130 konjae]
radovans je napisao(la):Pozdrav komsija . A koliko otprilike trose u oranju? pretpostavljam da za njih ima i dosta delova, sa obzirom da su ih zadruge dosta koristile sigurno i majstora koji znaju oko njih.
Post je spojen: [time]1286852794[/time]_________________________________________________
U našoj zemlji troše toliko da nesmem da napišem,niko neće verovati.Nisam ja radio sa njim ali kažu vozači tog traktora.kiraj je napisao(la):Izdržljive mašine ali veliki potrošači.
[/quotjel trose vise od rusa 130 konjae]
u pravu si potpuno,težina same mašine i što je još važnije raspored težine i transmisije.i naravno DŽEJ-pismen vozačdragan82 je napisao(la):Moje misljenje je da uvek pobedjuje tezi traktor. Uslov je da nema izlizane gume. Ja mislim da tu ne pomaze nikakva tehnologija i savrsenstvo traktora ako traktor nije dovoljno tezak da ima dobro prijanjanje na tlo.