Polka

Kolege sta pustate sad od prihrane kroz kpk?

Sent from my SM-J510GN using Tapatalk

Za hvatanje insekata,npr okacis na stub i pojavi se odredjen broj nekog insekta na klopci tada je alarm za prskanje...skupe su a treba ih vise za hektar...vise ih koriste za kosticavo voce ali moze i za maline

Zna to Deda Lala... samo što feromonske klopke više služe da bi se saznao broj jedinica insekta za koji se postavlja i hvata.... Da bi se kasnije ukoliko se utvrdi da ih ima previše tretiralo čime god.... Ali ako je manji zasad a mogućnosti velike onda se mogu postaviti feromonske klopke kao vrsta zaštite.... feromon na primer deluju na mužjake pa se oni hvataju i lepe na pločice pa ne mogu da oplode ženke... tako nekako... ima na netu....

Pa racuna se oko 2 kg po sadnici ili od 3 do 6 kg na metar duzni u drugoj godini...poceo ali od ponedeljka tek u hladnjacu

Meni još uvek kasni. Načičkala okitila se al nikako da krene. Stopiralo ovo sunce sve. Polivam svaki treći dan,al kuburim sa vodom, sa 2000 litara i dodajem kalijum na sedam dana.Stavio sam joj zasenu al i preko nje ima ožegotina. Juče nabrao gajbicu al delim komšijama za sada.

Kakvi nije. Konarevačko polje samo bije. Jedan moj drug do sada oko 120kg (rezana,nije stara) a ovaj jedan što nije rezao moj komšija ( pošto sam ja iz Konareva a živim u Vr. Banji) tera u mondi već 15 tak dana

Nazad
Vrh