Polka

pozdrav imam problem sa slakom sada je kasno za bilo kakvu preventivu jer sam u berbi, ima li tko iskustva sa tim korovom i kako ga se riješiti iz malinjaka? (Ja ga prizemno trgam ali imam osjećaj što ga više trgam on bolje raste)

Prosle godine sam ih sekao a ove cu da probam da ih skratim oko 50cm od vrha.Kazu da ce opet da se razgrana i da rod...videcemo sta ce da se desi.

Ja sam sekao prosle i opet cu.
Cim oberem prvih 50 cm od vrha i ako nema vise plodova ja taj deo skratim. Malina odmah krece sa razgranjavanjem i javljaju se novi plodovi a i lakse je za branje.

Sent from my SM-J510GN using Tapatalk

Ljudi kako vam reaguje na ovaj toplotni haos? I sta mozemo uraditi da je spasemo?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ljudi kako vam reaguje na ovaj toplotni haos? I sta mozemo uraditi da je spasemo?

Nista...

Mozda u toku noci ko ima sistem za orosavanje malo da je povrati... Sto bi Nada Macura rekla, samo dosta tecnosti :osmeh:

Ja sam nocas izasao iza ponoci nesto napolje i kad sam ih video kako su uvile lisce bilo mi nekako zao i odem napunim prskalicu i prodjem gore-dole da ih bar koliko-toliko rashladim :))) Ionako mi se nije toliko spavalo, taman mi malo doslo k'o relaksacija pred spavanjac ;)

Pa oporavice se posle ovog talasa, valjda... Ja zalivam ujutru i uveče... Ne prskam po njima jer je u bilo koje doba dana prevelika temperaturna razlika... Za branje taman za jelo ima

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Nazad
Vrh