pozdrav imam problem sa slakom sada je kasno za bilo kakvu preventivu jer sam u berbi, ima li tko iskustva sa tim korovom i kako ga se riješiti iz malinjaka? (Ja ga prizemno trgam ali imam osjećaj što ga više trgam on bolje raste)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada samo motikanpozdrav imam problem sa slakom sada je kasno za bilo kakvu preventivu jer sam u berbi, ima li tko iskustva sa tim korovom i kako ga se riješiti iz malinjaka? (Ja ga prizemno trgam ali imam osjećaj što ga više trgam on bolje raste)
Na kojoj povrsini vockice ovo beres? kod mene 350 kila na 2.9 duluma.berem na treci dan.Prosla berba 211,5 sad ova nece preci 150 bss cudno
Kilograma po berbi.Cega 150 Vockice!? Novaca?![]()
Reci mi jel ti to druga godina, i o kojoj se povrsini radi?Prosla berba 211,5 sad ova nece preci 150 bss cudno
Prosla berba 211,5 sad ova nece preci 150 bss cudno
A jel sečete te lastare koji su dali rod?Zavrsava prvo kolo verovatno pa usporava dok ne krene sa novih lastara a i ovo vreme bas ne ide na ruku.
Uglavnom i kod mene je tako a i kod ostalih sto sam gledao.
Kazu da ce opet da se razgrana i da rod...
Ljudi kako vam reaguje na ovaj toplotni haos? I sta mozemo uraditi da je spasemo?