Polka

Znaci ne gine mi jos jedno razredjivanje :D
Nije problem, sve ove cudne cu da isecem. A i mislio sam preventivno da prskam necime da se ne pojavi ponovo kad ocistim. Ili mislite da je resenje da redovno pratim stanje i secem svaku na kojoj se cvor pojavi, pre nego sto se larve izlegu?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
Nove se neće stvarati više... Ali te koje iseces iznosi iz malinjaka i spali, da bi uništio larve

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ista prica kao i prosle godine. Imam posebno bure za spaljivanje maline :) Rekao bih da ih manje ima sada, ali tek sam 40m zavrsio od 1100. Cilj za danas: 300m

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk

1fPfaPt.jpg

Poslje sinocne kise pojavile se zute tacke po liscu polke,znali neko staje u pitanju?Sa Qvadrisom sam prskao prije 7 dana

A jesu mreže 'ojačane' na tim mestima ili? Ne znam kakvo vam tu bude stanje sa vetrom, ali ja sam na čistini, ovde duva k'o na motoru, pa ne nam baš da li bi i u kojoj meri vezice (zip trake pravi tehnički naziv) držale mrežu da ne odleti tu do tebe :) hehe

Mreza ima sa strane na svakih 10 cm rupice za spajanje koje su dosta dobro ojacane.
Bas prilikom postavljanja zadnjeg reda poceo je i jaci vetar. Za sad drzi jako dobro.

Sent from my SM-J510GN using Tapatalk

molim za pomoc...kako da razlikujem sadnicu polke od polane...U PITANJU JE JESENJI ZASAD neke sadnice su visoke oko 120 cm a neke 50 cm....nista mi nije jasno...molim za pomoc

Care nema šta da se sekiras, sve je uredu... Tako je svima u prvoj godini...

Kod mene isto... Imaš jednu do struka, a pored nje sledeća izbila pre 15 dana... :)

Lakse je postaviti stubove sada dok je malina manja i redja... Kasnije kad bude veca i gušća bice malo za'ebato ;)

Nazad
Vrh