Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Donekle,da, ali drugačije boje krila ima svitac... Pri tome što ih kod mene ja nisam video nikada... Ima ih dole uz Savu kod nasipa, ali ja sam 10km odatle![]()
Ovo mi lici na Madagaskarskog prozdiraca maline,jedini lek je jezik dazdevnjaka uhvacenog na mlad mesec,oko gustera zelembaca,dve zabe krastace uhvacene u momentu parenja i nezaobilazno krilo slepog misa.
Sve to treba da odstoji 20-ak dana u besici nepociscenog jarca,prskas u razmeri 1:10 i garantujem ti da neces vise imati problema sa bilo kakvim insektima.![]()
Pozdrav imenjace. Mene zanima kako si fixirao mrezu gore za kocice? Ja moju jos nisam postavio a trebalo bih ovih dana ,pa me interesuje kako si pricvrstio to.
Ако ти треба брзо (24 сата) онда самељи и додај воде запремински исто, нпр. у посуди је млевена коприва заузела 15 цм. висине толико сипаш и воде (по могућству без хлора). Процедиш и прскаш без даљег разређивања. Дал' ће растерати и које инсекте, питање је али је добра фолијална прихрана. Неко дода бели лук и рузмарин. Ништа није "закуцано" па експериментиши.P.S. Koja je fora da tipa za dan-dva napravim koncentrat insekticida od koprive, nemam ja vremena da cekam 10 dana da ona pusti sokove