vule1001
Član
Switch,signum.......
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Cime se sada zasticuju cvet i plodu u polani?
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakvo misljenje imate o cupanju 20cm lista od zemlje?

Pozdrav kolega10l vode + 7ml quadris+5ml decis.
Kakvo misljenje imate o cupanju 20cm lista od zemlje?
ja imam polanu na 15ari i ja sam primenjivala i primenjujem idalje cupanje tj zakidanje donja 4lista iliti 20ak cm od zemlje i mogu reci moje iskustvo da je mnogo bolja malina tako. Provetrenost je bolja osuncanost samim tim nema vasi grinja nema listovi da zute od prevelike vlage unutar vrste itd. Naravno posao je itekako veliki ali ko ima manje parcele isplati se.Koliko ide signuma na 10lit i da li je dovoljno prskati 1 ili vise puta(3) ?
Ni meni nisu ove njihove brojke jasne nekada... Pise 15g na 100kvadrata. E sad, koliko vode ce se potrositi na tih 100kv/m?! Jer nije isto potrositi 10l vode na tih 100kv/m u pocetku vegetacije kada su male i sada pred cvetanje...

Ja sam prosle godine kupio Swich, ali ga nisam koristio. Eno stoji u podrumu neiskoriscenA sto nisi prosto pustio mail onim inzenjerima koji prave Signum?!
Ajd' pa prenesi nama ovde sta su ti rekli![]()