đađo74
Član
.....Decis 5ml/10l vode
Quadris 10ml/10l vode
Quadris 10ml/10l vode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proximus.Ja sam prošle godine testirao na jednom delu, ali uveče kad zadje sunce. I bilo je ok. Bar 30% življa u odnosu na onaj deo što nisam orošavao.
Svakako cu saslusati Vas. Jedino mi jos to interesuje koliko bi trebalo dugo raditi orosavanje. ?Zalivanje je najbolje raditi rano ujutro (u zoru). Tada je biljka najspremnija da prihvati vodu i maksimalno tu vlagu iskoristi.
Mišljenje je da je uveče bolje jer se voda duže zadrži u zemlji, ali to je samo vizuelni efekat. Istina je de vlaga stoji duže, ali samo na površini, na onom delu koji mi okom vidimo.
Orošavanje je najbolje kasnije uveče kada se list ohladi. Tada lepo upije vlagu i drži je tokom čitave noći.
Orošavanje po suncu izazvao bi veliki broj problema.
I kakvi su bili rezultati? Gde kod pronadjem nesto svako hvali orosavanje.Pa ja sam orošavao svako veče kada je temp. bila preko 35'c... Ili varijanta gde sam jedno veče orošavao, a drugo zalivao, onda opet sutra orošavao i tako... Ali sve posle 22h... Sisteme kpk sam puštao od ponoći pa nadalje...
I kakvi su bili rezultati? Gde kod pronadjem nesto svako hvali orosavanje.
Ok. Hvala. Procitao samNapisao sam i to u postu #2324
Vidno življa u odnosu na onu bar za 30%
Ali ja sam moje orošavao posle 22h Mislim da i to igra veliku ulogu što je kolega Đađo i potvrdio.
Pa za 1 god da ali druga godina ima vise a ne mislim brojati1gr po biljci pa sracunaj.
Pa zato i pitam ,za proslu godinu sam znao po duznom metru ali za ovu ne znam,mislio sam ici duplo u odnosu na proslu godinuRačunaj na 1dužni metar.