Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koliko razmaka preporučujete da se sadi polana?
Pitanje za iskusne
Imam dosta malina kojima se osušio cvet
Ima li leka pošto okolo imam dosta dobrih pa nebi prskao nesto jako
Druze, "skuvale" se na grani.Srb1ne, kad si vec tu jedno pitanjce... A i za ostale ako je imao tih problema...
Zadnjih dana sam primetio da se neki plodovi nekako omlitave k'o babine si*e Izgledaju lepo, rumeno i zdravo, medjutim kada ih stisnes one kao da se izduvaju, budu mekane a nisu prezrele i slicno... Nema toga puno, ali bih voleo ako mogu da sprecim da ih nema uopste jer me nervira... Bile su lepe i cvrste, a ne znam sta im se dogodilo kog djavola... Oprskao sam sa Timorex-om pre 10ak dana i pustio dva puta u tih 10 dana F-F Berry u propisanim merama. Mozda neki kalcijum kroz sistem ili folijarno?
Druze, "skuvale" se na grani.
Desava se to svima koji nemaju zasenu kad upekne zvezda.
E, a vidis, to bi bilo logicno da je bilo sunca da upekne i vrucina... Medjutim, bas naprotiv, to se desavalo i onih dana kad je bilo bas prijatno vreme sa vrlo malo sunca u toku dana kod mene i branje po ps-u.
Ali ok ako mislis da nije nista drugo do to, bitno mi je samo da nije neko njesra vece, ovako cu da prezivim to malo slabijih, svakako idu u kantu za dzem i slatko
Ima li jos neko misljenje odakle ovi crvici koje sam pokazao na slikama malo iznad ? Ima ih i na sasvim cvrstim plodovima, ne samo na meksim.
Kako da se izborim sa tim ?
Ti crvici sa slike mnogo lice na Suzuki muvu a ako je to onda nije dobro.Ja sam danas od muke posekao sve vrhove koji su trebali da se oberu jer je u DOSLOVNO SVAKOJ malini bilo neke gamadi!!!
Srb1n-e, s'obzirom da ti radis sve po ps-u, je l' se tebi pojavljivalo nesto slicno!?
Da li mozete da verujete da u 3 reda od 100m u sve i jednoj malini koju sam pogledao, bila zrelija, ona za branje ili ona sto bi trebala da se bere za 2-3 dana ima jbni crvić!?