bobanvrb
Član
Izbrazdajte ponovo pobogu po kanapu.Ja mislim da to nije problem.Izfrezirajte kako bi poravnali te postojeće brazde i brazdajte ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posaljite sliku nije to nikakav problem vratiti brazdu ali pokusajte naci nekog ozbiljnijeg za taj posao.Treba samo plice da ide i onda tanjiracom pa setvospremacem da se predje!Problem..ne znam kako ga resiti... Redovi su izvuceni plugom..ali ne dobro..ne dobro...covek je corav..ne bih duzila...ako se dam u objasnjavanje odlepicu ponovo... Da li je spas u vracanju brazde iz suprotnog smera..pa prelazak tanjiracom da se sve izravna..pa ponovo izvlacenje redova?ako neko zeli poslacu mu sliku kako ta tuga izgleda na pp pa da me posavetuje..
Zoki,hvala na savetu, slazem se ...prosirujem za sebe jos 1 ha i mali broj sadnica za prijatelja,prosle godine sam pri sadnji stavljao 4 na metar jer sam imao u planu da prosirujem, zato imam toliki broj izbojnica na metru, mogu tek da zamislim sledece godine,dzungla...sa prinosom sam prezadovoljan, skoro 1.4 kg po sadnici,neka i sledece bude isto bice odlicno...
Nije problem slati sadnice postom, dobro ih ustrecujes i to je to
Koji je proces gajenja maline polane da bi se dobilo u prvoj godini 1,4 kilograma po sadnici. Sve me zanima od sadnje do kosenja maline. HvalaZoki,hvala na savetu, slazem se ...prosirujem za sebe jos 1 ha i mali broj sadnica za prijatelja,prosle godine sam pri sadnji stavljao 4 na metar jer sam imao u planu da prosirujem, zato imam toliki broj izbojnica na metru, mogu tek da zamislim sledece godine,dzungla...sa prinosom sam prezadovoljan, skoro 1.4 kg po sadnici,neka i sledece bude isto bice odlicno...
Pogledaj kako sam ja to radio, mozda ti pomogneInteresuje me neka vrsta naslona za polanu!?.Ako je neko radio da li moze da postavi sike i napise par reci ?
Moze kod mene. Nisam zalud skole ucio.
da li smeta sadnice polane da stoji 5dana van zemlje,tipa danas izvadjene a ja cu da ih sadim za 5 6 dana ???[/QUOTE
U principu ne treba tako dugo da stoje,ako vec mora,polivaj koren i uvece ih prekri ako su na otvorenom,pre sadnje potopi pola sata u rastvor ridomila....
koliko si ti to meseci brao kada si uspeo 2 tone da naberes ? ja sam od 1300korena nabrao 700kgPozdrav kolege. Ja jos uvjek berem polanu, svake 3 dana bude po 20-25kg. Sa 1000 sadnica je ubrano 2 tone do sad. Za prvu godinu vise nego sto sam ocekivao.