Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li se vec sadi polana...meni su rekli ni slucajno da ne sadim do prvog ozbiljnog mraza ???
Dobro su ti rekli,sacekaj malo...
Zavrsila mi se prva godina sa polanom i polkom pa me zanima koliko biljaka treba da ostane na duznom metru?
Problem..ne znam kako ga resiti... Redovi su izvuceni plugom..ali ne dobro..ne dobro...covek je corav..ne bih duzila...ako se dam u objasnjavanje odlepicu ponovo... Da li je spas u vracanju brazde iz suprotnog smera..pa prelazak tanjiracom da se sve izravna..pa ponovo izvlacenje redova?ako neko zeli poslacu mu sliku kako ta tuga izgleda na pp pa da me posavetuje..
Pa kad necete da Vam neko ko je u tom poslu odradi kako treba ,sada vidite kako je kad amateri rade,svaka skola se placa samo je razlika koja je cena skole
Veoma nadmen komentar....hvala.
Zasto bi to zanimalo profesionalca? Ako obicnim savetom ne zelite pomoci..od mene dosta.Nije bitno ko je radio.