Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nam ti naidji kad god mozes a tu smo za svaki savet koji je potreban da se pomogne jednom drugom ako moze. Pozdrav.Hvala ti na odogovorima i na slikama ! ! ! Malinjak ti je vrhunski ! Kako li tek izgleda u punom rodu ? Moram doći i videti, odužiću se.
Veliki pozdrav
Pozdrav Mimy, Sadnica ima a cena se krece u zavisnosti od kolicine, sve sto te zanima vezano za Malinu Polanu mozes mi poslati kroz privatnu poruku. Nazvaces me krajem septembra za Sadnice, ovo je moj br. 0606603282, Zeljko.Pozdrav Jokisic Interesuje me imate li na prodaju sadnice Polane? Koja je cena? Želim da zasadim nekih 100 sadnica za početak u jesen. Unapred zahvaljujem na odgovoru
- - - - - - - - - -
Pozdrav Jokisic Interesuje me imate li na prodaju sadnice Polane? Koja je cena? Želim da zasadim nekih 100 sadnica za početak u jesen. Unapred zahvaljujem na odgovoru
uzmi to sve sto ti se susi i vadi iz zemlje, od toga nema vise nista.Prskanje mozes odraditi sa Kvadrisom, al nema onda berbe par dana.pozdrav malinari!
na dosta grmova polane mi se pojavila smeđa pjegavost lišća i nakon nekoliko dana taj grm se posuši totalno.... ono što me zanima je da li smijem prskati s nekakvim fungicidom sad dok traje berba?
Tako je i kod mene. Od 1000 sadnica se primilo oko 450, neke su visoke preko metra i daju ogromne plodove dok druge su jedva nekih 30 cm....
O kojem se štetniku radi ako na malini probuši stabljiku i ona se prelomi?
Bio sam pre neki dan kod čoveka koji je jedan od prvih doneo Polanu u Srbiju i pričao mi za tog insekta,problem je što on polaze jajašca u periodu kada je Polana u intezivnom porastu.Znači ko ga ima promašio je termin prskanja insekticidom.poz.Kakva je cena maline u Hrvatskoj? Prati li neko ovaj forum iz Slovenije
Pozdrav Mimy, Sadnica ima a cena se krece u zavisnosti od kolicine, sve sto te zanima vezano za Malinu Polanu mozes mi poslati kroz privatnu poruku. Nazvaces me krajem septembra za Sadnice, ovo je moj br. 0606603282, Zeljko.
- - - - - - - - - -
uzmi to sve sto ti se susi i vadi iz zemlje, od toga nema vise nista.Prskanje mozes odraditi sa Kvadrisom, al nema onda berbe par dana.
da da lepo receno cveta kao ludo samo ne znam dokle cu da je berem a kad da je orezujem a ne bih da je tretiran karencomMislim da polani za neko masovnije sirenje ne odgovara to sto stalno cveta a samim tim je i otezana zastita jer nesto se prska pre cvetanja nesto u cvetu a nesto po precvetavanju a zbog karenci koje su uglavnom velike kad pocne berba ako prskamo od didimele quadris je sa najmanjom karencom(10 dana) i tada nesto mora i propasti