Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Paletirani stajnjak inkorporira vrlo brzo u tlo i oslobadja se a u ovom periodu biljka ide da "pajki" tako da po meni paletirani na prolece bi trebalo bacati 1 x mart 1x aprilda li nakon zavrsetka berbe i kosenja lastara razbacati u tankom sloju dobro ugoreo stajnjak, samo po redu? Ili to uraditi sa peletiranim stajnjakom? Pre bih se odlucio za ugoreli,problem je sta sa misevima
Pozdrav kolege. Malina mi u 1 god.na 15 ari (1200 sadnica). Juce smo obrali 35kg prvih klase maline, a kraj berebe jos se nevidi . Jako smo zadovoljni .
Evo par slike.
Sve prodajemo od kuce, a to sto ostane ide u sirup.
Kraja berbe cu opet javiti sa tacnim rezultatima. Sve cu nabrojati sta je ulozeno i koliko zarade smo imali.
Ja mislim da je razlog azot, ne znam doduse koliko si ga bacio i cime si prihranjivao....Mada kad bolje razmislim,i ja imam sl. situaciju na sadnicama od dvojice dobavljaca,jedna se bokorila i ostajala niza a druge su isle u visinu, Mozda je vremenom doslo do nekih nama bepoznatih ukrstanja....To su one za koje si mislio da su Polka....Mada se to sve ujednaci u drugoj god kada svi izdanci poteraju u isto vreme.. Beri do mraza i ne brini,sve je to dobro....Može li neko objasniti zašto je nekoj polani potreban naslon a nekoj ne? Kod mene bi sve posavijale do zemlje da nisam stavio stubove...
Sent from my K013 using Tapatalk
Recept za sirup: 3kg maline, 3l vode , 2 limuntusa i 1 konzervansa prokuvati. Kada se ohladi iscediti preko pelene ili slicno. Dodati 3kg secera i opet prokuvati . Ukus je fantasticna . Najbolje sa sodom.
Ja sad pocinjem sa dodavanjem mente praviti.
Prodajemo po 250din/l.
Ide lepo.
Ti Tanja citiras Vladimira a mene spominjes. Vidi spremi ti rakiju,sujetu ostavi negde po strani i zovi nas na degustaciju.... Naravno rakije.. Samo pazi ako se zapijemo,jbg..
Pozdravi ti meni tvog i mog brata,,