Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
...sa raslicitim formulacijama vodotopivih djubriva kroz sistem...
- - - - - - - - -
Zasto vodotopiva djubriva kroz sistem?? Kad vec nemas foliju zasto ne ides sa osnovnim djubrivima? Razlika u ceni je bar 2,5 puta ako ne i 3x
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Koliko bi meni stajnjaka trebalo za 20ari?
Mislim da je najbolje sacekati prvi mraz i par dana posle njega kada se sokovi u biljci smire krenuti u secu polane kako vec treba.Ne razumem zasto prehranjivati biljku cija vegetacija je pri kraju , a stablo joj uskoro seces do zemlje?Ne vidim logiku ali hajde mozda ima neko da pojasni , ne skodi.Pozdrav ljudi,
Evo slika moje polane,koju sam sadio ovog 1.aprila. Voleo bih da cujem musljenje da li je ovo Ok,sta bi vi uradili da ste na mom mestu. Kao sto vidite,sekao sam one lastare koji su izasli iz stabla,tacnije onaj prvi najveci koji je dao plod i osusio se. Onda su krenuli bocni izdanci kao ludi... Takodje ima i izdanaka iz korena i to mnogo.
Da li da isecem sve te bocne izdanke,tj.do zemlje to stablo?
Juce sam presao folijarno sa kristal berry,jer su mi trake za navodnjavanje neupotrebljive, macke ih izbusile,pocepale... tako da nema zalivanja vise:-( danas cu preci sa slavolom vvl
Hvala na savetima unapred
Sent from my K013 using Tapatalk
OK. Hvala Zorane
Sad znam za sledecu godinu kad posadim ostatak povrsine
Shonepa,trebao si odmah da iseces do zemlje,tako bi dobio da mladi imaju bolji porast ,ovako su bocne poterale zbog jakog korena. Mislim da nemas potrebe za prihranom,ostavi je da mladari jos ojacaju do mraza,beri koliko mozes tj.do prvog mraza. Vidi, moze i posle mraza ali plodovi su bas losi... Nemoj je sada seci,ipak sacekaj da odbaci list i povuce sokove u koren,,,
Pozdrav kolega ja cu ti preneti moje proslogodisnje iskustvo sa polanom posadjenom isto u prolece. Ja sam takodje kao i ti isto sekla lastare koji su prerodili i brala sa tih bocnih izdanaka rod sve do 15.11. Takodje sam ih zalivala celo leto i jesen i prehranjivala,s tim sto sam postavila cvrsta vocarska creva za navodnjavanje a ne trake,pa nisam imala nikakvih problema sa mackama ni misevima. No ova jesen je poranila te ce izgleda vegetacija krace trajati.Pozdrav ljudi,
Evo slika moje polane,koju sam sadio ovog 1.aprila. Voleo bih da cujem musljenje da li je ovo Ok,sta bi vi uradili da ste na mom mestu. Kao sto vidite,sekao sam one lastare koji su izasli iz stabla,tacnije onaj prvi najveci koji je dao plod i osusio se. Onda su krenuli bocni izdanci kao ludi... Takodje ima i izdanaka iz korena i to mnogo.
Da li da isecem sve te bocne izdanke,tj.do zemlje to stablo?
Juce sam presao folijarno sa kristal berry,jer su mi trake za navodnjavanje neupotrebljive, macke ih izbusile,pocepale... tako da nema zalivanja vise:-( danas cu preci sa slavolom vvl
Hvala na savetima unapred
Sent from my K013 using Tapatalk
E jbg
http://poljoinfo.com/showthread.php?1558-Polana/page73 Poslednji post na ovoj strani.