rekreativac
Član
nisam ja,bio sam ceo dan u sumi i malina mi nije padala na pamet
nego jesi li racunao nekad prinos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam ja,bio sam ceo dan u sumi i malina mi nije padala na pamet
predivno izgleda
jokisic malinjak je savršen
- - - - - - - - - -
Pitanje za jokisic.Kako si mi rekao sam orezao polane do poda.Ostalo mi je još nekih 200 komada za orezati.Temperature se kod nas spuštaju ovako: četvrtak od 6-13 stupnjeva,petak 3-7,subota 1-5,nedjelja 0-3,ponedjeljak -4 do 2 i utorak -5 do 1 dnevne temperature.
Da li smijem i ostalih 200 komada skratiti do zemlje? Da li će se smrznuti ako ih odrežem?
Hvala na odgovoru.
Šta je ovo nije valjda da je polana zamrla...a ja posadio ogledno oko 100sadnica [/QUOTE Pozdrav "BOLOS" Dobro dosao u zasad Polane, samo je sadi to je malina za naredne godine zarade. Ko god neveruje neka je prvo posadi pa ce se uveriti da sam u pravu, ja je licno imam na 2hek. i jos cu je siriti ako bog da. Svi koji su jesenas uzeli sadnicu od mene, ovogodisnji rod ce predavati ove godine kod mene i bicemo svi zadovoljni sa cenom kako je vec najavljeno.
Šta mislite da li je dobro pepeo da se baca na maline?