Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje za iskusne
Imam parcelu 12x300m da li na njoj mogu staviti 4 reda polane ( odbijem od komsija po 2m i medju njima 2.5m )
ili nije preporucljivo ici na 2.5m medjuredni razmak, ili da gledam neku siru parcelu ?
Hvala
ovako dali za sadnju maline mogu ovako da pripremim zemlju
uzorem dobro pa u brazdu bacim 8 16 24 ili stanjak vi cete mi reci sta je bolja varijanta pa bi to djubre zagrno tj zatvorio brazdu
pa bih onda kopo rupe za sadnice pa kad krene vegetacija bacio bih malo kana koliko ide po sadnici ?
uveo bih sistem kpk sad sam gledo posto sam video da neke kolege zalivaju sa obe strane sadnice dali je to potrebno
u napred hvala za svaki savet uzimam u obzir za bolju proizvodnju i ispravite me ako negde gresim
treba uciti od najboljih a to su bacuske inace najveci svetski proizvodjaci malina, a istovremeno i najveci svetski potrosaci malinecunami hvala na videu znaci stanjkak u brazdi
ja bih jesenju sadnju vrsio nekako mi je sigurnije sta vi mislite ?
Svaka cast. Izuzetni suDanasnja berba, kvalitet maline inzvarendan.
1. novembar