marko drazanj
Član
Jel zna neko da li ima otkup polane u okolini Beograa ili koje mesto je najblize Beogradu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi cime je obradjujes,ako su to motokultivator ili Tomo Vinkovic moze i 2.3m za vece masine 3 m.Pitanje za iskusne
Imam parcelu 12x300m da li na njoj mogu staviti 4 reda polane ( odbijem od komsija po 2m i medju njima 2.5m )
ili nije preporucljivo ici na 2.5m medjuredni razmak, ili da gledam neku siru parcelu ?
Hvala
Ma ne razlika je mesec dana skoro....Ako nemas plasman ne ulazi u Polanu.malinari davas pitam,poklapalise glavni rod tj.jek berbe polane sa jek berbe vilameta,raspitujem se nešto po hladnjače pijace,malo je škakljiva za prodaju.
Koja kolicina je potrebna?Zna li neko gde bi moglo da se nabavu sadnice polane ako moze neko da mi posalje na pp broj nekog proverenog rasdnicara
Od Zeljka Jokisica pouzdanijeg nemas u Vojvodini,obrati se coveku ako ima jos za prodaju...Pozz...Zna li neko gde bi moglo da se nabavu sadnice polane ako moze neko da mi posalje na pp broj nekog proverenog rasdnicara