pecan06
Član
qvadrisom ide samo 2 puta u toku vegetacije. nemojte otrove da prodajete posle kao proizvod.
sada samo prihrana...
sada samo prihrana...
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav komso,u redovima okopavaj i plevi a medjuredno mozes fusilade forte protiv sirka malo opreznije a ako je negde i dohvatis nece joj biti nista,sirokolisne freza.. Boyla ti je dao preporuku za trulez... mada moze i dional...Tacno, jesenas sam preskocio total. Sto se kaze uci se na greskama, sada ledja trpe.. Nesto moram, poslusacu.. Jos jedno pitanje.. Sta preporucujete od preparata protiv ''sive trulezi''.. Teldor..? Ili nesto bolje..? Po nekim preporukama tretiram na 10% cvetova i kada malina 80% iscveta..
Pozdrav kolega Što se tiče sirka i ja imam isti problem,s tim što sam ja tretirala pre sadnje njivu 2 puta totalom i osušio je mlade iz semena nikle a sve što je imalo veliki rizom MOTIKA je najbolji herbicid nažalost ali tako je. freziranjem bi se samo isparčao koren i umnožio lepo što se tiče sive truleži moja preporuka ti je Switch 62.5 WG- Syngenta. Pokazao se kao jako efikasan prošle godine kada je bilo onih kiša. Signum sam koristila kada su maline već formirale plod i to samo jednom. Dobar je jer ima kraću karencu. Nadam se da sam ti malo pomogla.Drugari pozdrav svima. Ja sam Bojan i nov sam na forumu kao i u ovom poslu. Postujem i prihvatam svaki savet i pozdravljam svaciju ideju. Citam dosta o ovome ali sam uvek rad da cujem savete i iskustva ljudi koji u ovome poslu vec imaju praksu..
Posadio sam 10. marta ove god na jutro zemlje 5000 sadnica polane.. Medjuredni prostor mi je 2.6 m i nisam nista sadio u tom medjurednom prostoru, mada cujem da ljudi sade i luk, pasulj, itd... Imam veliki problem da se izborim sa sirkom i korovima kao i svi vi verovatno koji imate isti zasad.. Nisam se usudio da prskam bilo kakvim hebricidom zbog samih sadnica.. Sta predlazete sem stare dobre motike i eventualno freze koja moze da udje u tih 2.6m..??? Sto se tice samih sadnica tretirane su i imaju lep izgled i prirast.
Nedostak gvozdja, isprskati sto pre folijarno (preko lista)na bazi gvozdja al gledaj da uzmes nesto kvalitetnije od preparata, moja ti je preporuka (syngenta,yara).da li neko zna sta je ovo....ima na par korena malina..otprilike na sredini maline
[/IMG]
Letva je na metar... Koja je sirina (odnosno duzina) letve? I na kojoj je visini ta druga letva koju si morao da stavis...? Jako mi je bitno to jer treba te letve i ja da stavljam...