Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba ti komora za maline,mozes sad i da otkupljujes
Zar ih niste vec pokosili i pripremili za prolece.
Sve do polovine marta se mogu kositi, tako da ako su losi uslovi, bolje se ne muciti..Nista im biti nece ako prezime, svakako krecu iz korena..
Zorane pozdrav, reci mi da li ce im nesto skoditi imam jedan red bas je slab bio ove prve godine, pa bih na prolece tek kad krenu da sa sve zemljom prebacim u ove druge redove da popunim, hoce li uspeti to???
Proizvodjaci Polke i Polana u Srbiji ako ne nadju trziste sveze maline, (gde je cena prava) za svoju malinu, osudjeni su na propast (u 2018 berbi) ako cekaju hladnjacare i zamrzavanje i prodaju iste!
Proizvodjaci Polke i Polana u Srbiji ako ne nadju trziste sveze maline, (gde je cena prava) za svoju malinu, osudjeni su na propast (u 2018 berbi) ako cekaju hladnjacare i zamrzavanje i prodaju iste!
Sto je najgore 8 idem opet. Ovi zastitari mi savetuju da ne diram nista.Najbolje ti je prvi autobus i nazad Turska. Salim se.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока