Hvala puno....odgovori sa citatom pa u polju Brzi Odgovor gde inace pises poruku skroluj(lepa srpska rec)na dole i pises posle [ /QUOTE]
Nisam znao da mora gore da se cekira da bi prihvatilo razmak.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno....odgovori sa citatom pa u polju Brzi Odgovor gde inace pises poruku skroluj(lepa srpska rec)na dole i pises posle [ /QUOTE]
Grinja se ne vidi golim okom! Ali ovo lici na grinjino delo...Moguca grinja. Proveri na nalicju lista da li ih ima.
Послато са F3111 уз помоћ Тапатока
Ja sam prošle godine nosio list u poljo apoteku, pa su tamo pod mikroskopom tražili i našli... Ne verujem da ima svaka takve usluge. Nisam ni ja znao, nego sam otišao da kupim nesto protiv grinja, pa je vlasnica rekla da donesem nekoliko listova da ih proveri... Već na prvom ih je našla.... Zaboravio sam koji preparat sam koristio... I sada ima takvih listova, ali mislim da neću prskati ničim, jer se ne širi više... Ako bude da se širi, prskacu...Shone, a kako možeš sa sigurnošću da utvrdiš da li je grinja!? :/
Sta da uzmem za taj prvi tretman?Nisam koristio jos nijedan insekticid.Odradio sam Fitifert humistad i azot u kristalu,a pre toga fitofert sa Funomilom.Tomo
Te sto su procvetale, su izbile iz starog stabla, dace ti nesto roda, ostati niske i verovatno se same osusiti... One bespotrebno vuku hranu onima koje tek treba da izbiju i donesu ti oktobarski rod
- - - - - - - -
lapovac
Grinju je tesko videti sa nalicija, meni ovo ne lici na neki jak napad grinje...Inace nju obaraju jak vetar i kise, ostavi je posle ovih kisa sto ih najavljuju i vidi stanje.. Taman ti je onda vreme za prvi tretman...