tesla
Član
Znam da može motor da radi na "bio masu", ali sam mislio da kombajn prilikom kombajniranja koristi masu koju izbacuje za svoj pogon direktno na njivi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti radi kako smatras da treba a ja u moje masine sve redom dvotaktol sipam po savetu bosiste i majstora i nemam problema ni sa pumpama ni sa diznama.
još samo da mi je taj vozni park da vidimTi radi kako smatras da treba a ja u moje masine sve redom dvotaktol sipam po savetu bosiste i majstora i nemam problema ni sa pumpama ni sa diznama.
najvece tajne su ko je dječak sa Sutle,koje ubio Kenedija,slučaj Gajdobra i nas kolega Pavle
pratite seriju i u Hrvatskoj?...
Hehehe, al se nasmijah fino... Kako se samo sjetio ovoga. Malo po malo, klupko se odmotava
U srednjoj skoli sam imao samo 2 godine fiziku a i nisam je bas naj bolje znao, a matematika jos gore....Перпетуум мобиле се НЕ коси законима ФИЗИКЕ (први њутнов закон), али се зато коси са законима ТЕРМОДИНАМИКЕ тј. његовим ПРВИМ и/ИЛИ ДРУГИМ законом....Нема ту никакве математике, само чиста физика.....
Свашта човек научи у животу