paorpaor
Član
Ne znam da li se neki prave slepi ili to zaista i jesu pa ne vide sustinsku razliku izmedju ovog gore sto vuce taj traktor od 300 KS i ovo sto pravi agromerkur, uz svo duzno postovanje prema proizvodjacu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma uopste mi nije bitno kako se zove.Meni licno je bitno da u bilo kojoj opciji ne vadi zemlju sa 50 cm u oranicni sloj.
Na toj dubini-vadio bi geometarske keramicke cevi,puske iz 2.sv.rata,mozda i poneki ćup...Kris80, svaka cast na komentaru. Kada sam uzeo taj AGOMRKUROV ( neka ga zove kako ko hoce) jedan u selu je rekao da je to batalcina a ne podrivac. Ta "batalcina" je uradila prosle jeseni oko 110 kj. A taj isti, sto ga je komentarisao, jos uvek vozi ocev traktor star 40 god, i nikada u zivotu nije kupio novu masinu. Nije mi jasno sta bih ja trazio na dubini od 95 cm. koju pojedinci spominju. Mene su savetovalo da je dovoljno 25-50mm ici ispod pluznog djona i to je to. Problem mi je samo kako precizno da odredim gde se on nalazi jer nemam penetrometar.