MONTOYA
Član
ove godine suša je podrila sve njive,ovakve pukotine teško da bi neki podrivač napravio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan zanimljiv klip koji je vec bio negde stavljen, ali nije zgoreg da se ponovi.
Ako imas slike iz rada,slobodno ih postavi.Agromerkur-Ada, 5 radnih tela. Ismejavaju ga oni koi ga nisu probali, i govore kako to uopste i nije podrivac,. Ne zelim o tome da polemisem. Za zemlju koju ja obradjujem postize meni zeljeni cilj. A i ulozeno dobijeno je potaman.
Meni ta masina definitvno treba,ali nemam bas neku jaku ergelu,tako da mora ici sa manjim brojem radnih tela.@KishRobert ti se nešto mnogo raspituješ za Agromerkurov podrivač.Da neće možda u skorije vreme pasti i kupovina te mašine?
Da nije malo kontra ? Bas sam pre par dana-nedelja pricao sa profesorima na faxu i kazu da je jedan od problema podrivanja sto seme korova ostaje na povrsini,a zaoravanjem na 15 i vise cm ne moze da nikne.Moja zapažanja su da se razrivanjem mnogo više aktiviraju korovi tj.semena koja su bila godinama u zemljištu neaktivna.I gde god mi je bilo razrivanje umesto oranja imao sam borbu sa korovima.