KishRobert
Prijatelj Foruma
Vala bas,neznam paori koje primenjuju?
Valjda katastarske.
Valjda katastarske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da preciziramo jer su mikroni u pitanjuTesari pričaju u santimetrima,a dok je reč o metalurgiji mere su po defaultu u Evropi u milimetrima
Tesari pričaju u santimetrima,a dok je reč o metalurgiji mere su po defaultu u Evropi u milimetrima
Iscitaj temu od pocetka,nemoj napemet ispitivati,bilo je vec xxx puta.KIRAJ jel znas mozda koliko kostaju radna tela na tom podrivacu i gde mogu da se kupe
Pisalo se o ovome tamo na 17-18 stranici ali neki dan sam cuo iz prve ruke situaciju oko ovih podrivaca. Naime komsija mi je prosle godine uzeo neki njihov podrivac za 1700 evra, nisam siguran u broj radnih tela, iskrivio mu se jedan nosac a najvise se razocarao sto nije mogao da ide dublje od 35-40 a non stop ga je zabadao i vukao john deerom . I sam kaze da je to vise gruber nego podrivac...http://www.agromerkur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=59&lang=sr
Kakvi su ovi agromerkurovi podrivaci?? Ovde pise da podrivac pd 5 radnih tela moze da vuce traktor od 75-80 ks .da li je to moguce??