Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srdjane,nije,slikao sam dok sam podrivao,pa skace traktor,i verovatno vam se nekada desilo da u takvom slucaju dobijete iskrivljenu sliku...i prosto ne mogu da poverujem da sad moze da se iskrivi nesto,jel smo u postojecu konstrukciju(dve glavne cevi)koje su debele 6mm ubacili na knap jos po jednu besavnu cev od 5 mm,tako da radim mirne glave...evo i paint malo da proverim cisto...nije krivo ako na ovo mislis?
Ursus 160 konja,a dubina (blize 50) je merena tako sto sam gurao pajser u zemlju koliko ide u rastresenu zemlju i merio metrom,a i asovom je raskopavano zemljiste do praga kuda je prosao podrivac.Srdjane,
- sa kojim traktorom vuces podrivac
- da li si merio dubinu rada
Prava stvar ako si provjerio dal je sve izmedju rastreseno , teoretski je da razmak bude kao dubina rada .75 ima između noževa,i tako i uklapam prohode,fino rastrese sve do dubine vrha noža,i nediže skoro ništa iz duljih slojeva,što mi se najviše sviđa