KishRobert
Prijatelj Foruma
Kolika je tu snaga potrebna,za ovaj manji?
Za neku radnu dubinu.
Za neku radnu dubinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://www.agromerkur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=59&lang=srMislim da nista manje od 120 KS.
pa ovako imam isti taj sa 5 radnih tela vucem ga sa mtz892 bez problema nekih 5-6 km jedino imam zamerku na rotor( na video sto je postavio sasa22 rotor ima drugacije kacenje i nije isao sa njim skroz do kreja moze i dublje) ne radi poso tj. ne razbija grudve na zimu moramo nesto preraditi dali staviti jedan red tanjiraca ispred rotora videcemo josMislim da nista manje od 120 KS.
pa ovako imam isti taj sa 5 radnih tela vucem ga sa mtz892 bez problema nekih 5-6 km jedino imam zamerku na rotor( na video sto je postavio sasa22 rotor ima drugacije kacenje i nije isao sa njim skroz do kreja moze i dublje) ne radi poso tj. ne razbija grudve na zimu moramo nesto preraditi dali staviti jedan red tanjiraca ispred rotora videcemo jos
na 20 cm ?pa ovako imam isti taj sa 5 radnih tela vucem ga sa mtz892 bez problema nekih 5-6 km jedino imam zamerku na rotor( na video sto je postavio sasa22 rotor ima drugacije kacenje i nije isao sa njim skroz do kreja moze i dublje) ne radi poso tj. ne razbija grudve na zimu moramo nesto preraditi dali staviti jedan red tanjiraca ispred rotora videcemo jos
Tako je,i zmaj i onaj drugi plastelin je samo za to,a to noje ni P od podrivanja,i podrivač nemere ići bez regulacije dubineAl za dubinu od 40 cm.
jOs nista,tek ako prodje test-oko 2500,na stranim je podesavanje na hidrauliku,a to je dobro iz razloga kada se radi usluga da lakse mozes da krades dubinu,kao sto sam primetio na nekim radjenim njivama u ataru...krajeve njive uradi na 50,a ostalo na 25-30.Koliko evropljana,komplet,ne kao na slivci u Ćorić agraru.
Kako ovi strani regulišu dubinu?