Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veoma korisne i ekspresne informacije. Hvala puno!Није то подривац,то је више нешто између грубера и подривача,угао радних тела,број истих по м захвата,све то вуче чак више ка груберу него подривацу,а тако и ради.Пуно меса земљу за подривац,и клиренс није довољан ако це га користи за дубље од 30-35цм јер ако има зетвених остатака хоце понекад да загуси,смета рам.Ја имам такав ''подривац'' са 7 радних тела сад 5-6 година,користим га само као замену за орање,не за дубље операције,мозе,али да је цистија њива,да су сецкани зетвени остаци,па онда це ици.
koji traktor bi ga vukao?Поздрав људи
Има ли неко искуство са овим подривачем или савет за или против? хттпс://ввв.купујемпродајем.цом/пољопривреда/прикљуцне-масине/подривац-сила-3/оглас/160991693
Пада ми на памет да оно мало земље што имам оплеменим. Пошто није подривана вероватно никада, а ово ми није прескупо.
Vukao bi ga YTO 90ks, ali posle sugestije Arkadija nisam više siguran šta je prava stvar.koji traktor bi ga vukao?