Zrenjaninac
Član
Po meni je mana što ne može širina da se menja nego su fiksni nosači i mislim da su mu višak ta krlca a i znaju dosta da otežaju razrivanje i da podignu donju zemlju na površinu što nije dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas kod nas bila promocija podrivača Alpler koji prodaje Agropanonka.Kačili smo za mtz 1221,mtz 1025 i naravno neizbežan mtz 82.1.Mtz 1221 je najviše odgovarala radna dubina 60 cm i tri krana.Mtz 1025 isto tri krana ali maximum 50 cm a moj mtz 82.1 nemu je bilo dovoljno dva krana a radna dubina 50 cm.Normalno bilo je i preterivanja u dubinama ali ovo je naš zaključak.Evo i slika.
p.s. Preporučljivo podrivanje u ranim jutarnjim satima jer se i skazaljka temperature dizala
zašta su te bove pozadi? kojom brzinom je išao 1221 pri 60cm dubine? Kako nisi ubacio neki video klip?
Da i šta taj reduktor onda radi?Kiss Robert
kardan prenosi snagu na reduktor!
Sta sta? Kako ?Da i šta taj reduktor onda radi?
kolika snaga traktora je potrebna za ovaj podrivac.evo podrivanja sa Uzelovim vibro podrivacem, dubina rada od 50 do 70 cm.
kolika snaga traktora je potrebna za ovaj podrivac.