ringeee
Član
A sta ces raditi sa tim semenkama? Gde ces ih staviti,kad kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Semenje se mora stratifikovati tokom zime, a to važi za skoro svako seme...Samo sadnja ili sejanje je rizično zbog miševa i drugih zemljišnih štetočina tokom zime...
Zato ljudi preporučuju sratifikaciju, naklijavanje pa sejanje s' proleća kada je em toplija zemlja i prijem osiguran , em manja koncetracija štetočina.
Kolega Wuxsd@ , vidim pominješ da imaš seme kiferovog sijanca? Kako ja mogu dobiti par sadnica te kruške da je razmnožim kod mene?
Bio bih jako zahvalan!!!
Ja imam dosta vinogradarskih breskvi ...i ne znam šta ću sa njima...
To su od semenja koje sam posadio u proleće...sad su to skoro drveta od oko dva metra sa granama ohoho i debljine pri dnu oko dva cm.
Da iskalemim neku kajsiju od naših domaćih sorti ...a nemam plemki bresaka , nigde u blizini, ali opet imaću viška, ja mislim da ih ima preko trideset komada...
Dal da "udarim " jedan red pored vinograda, ali sve su to izmešane semenke , ko zna šta će roditi...