Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste, ali ako se ore samo na jednu stranu, u jednom redu u jednom, u drugom u drugom smeru i to na jesen, na proleće te sačeka pesak a ne oranje jednom tanjirača i ravno skroz
Ma ima svasta, ali boga pitaj koliko to kosta.n. Vidim imaju ti neki rotacioni tileri,
Pa taj slavol je u stvari preparat za prihranu preko lista? Da neću možda da zalivam trešnje sa njime?
Kad smo kod zemljista, ovo je iz licnog iskustva ne iz literature. Svaku parcelu koju sam tretirao totalnim herbicidima bila je neuporedivo meksa,rastresitija,laksa za obradu od parcela koje nisam tretrao. Zemljiste na parcelama koje sam tretirao glifosatom rastresito je do nekih 30cm, to sam video tek kad sam orao.
Koliko je dobro umesto medjuredne obrade(oranja,fiziranja) zemljiste konstantno tretirati totalnim herbicidima i tako mekani sloj zemlje koji je bez korova jednostavno istanjirati tanjiracom?