Pozdrav svima iz ravnog Banata. Zasadio bih ove jeseni 500 sadnica Polke ili Polane. Dvoumim se. Parcela je 20x40 metara. Zanimaju me sadnice.
Niko ne daje komentar na broj sadnica.Ovde može i mnogo više od 500.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima iz ravnog Banata. Zasadio bih ove jeseni 500 sadnica Polke ili Polane. Dvoumim se. Parcela je 20x40 metara. Zanimaju me sadnice.
Skone gde je ovo u Kraljevu?
Na-slikama-od-skoneta-se-vidi-da-je-stavljao-foliju.E-sad-ranije-se-pisalo-po-forumu-da-nevalja-folija-da-se-stavlja-da-se-ne-upali-koren.Kakva-su-tvoja-iskustva-sa-folijok-posto-sa-folijom-nema-okopavanja-ja-imam-wilamet.Pozdrav
Verovatno mu ne radi Space dugme za razmakČemu ove crtice između reči?
Pojasni meni nepismenom, sta je to pozitivno kod folije? Kako se dodaje organska materija bez koje nema zivota malinama? Skoro nisam video da je neko ovoliko para skrao u malinjak.Ovo je u Miločaju.
- - - - - - - - - -
Iskustva su pozitivna sa folijom, naročito dok su biljke mlade-male, s tim što se mora voditi računa koja se folija stavlja.
Pojasni meni nepismenom, sta je to pozitivno kod folije? Kako se dodaje organska materija bez koje nema zivota malinama? Skoro nisam video da je neko ovoliko para skrao u malinjak.
skone14
Lepo za videti...samo napred....
Nema razloga.
Neces tako lako zavrsiti diskusijuU svakom slucaju pri pomenu ridomila u malinama ja se najezim i ovim zavrsavam svaku dalju diskusiju..