Hoce sigurno,samo je zalivaj redovno i nemoj da te ovogodisnji rod opterecuje, nego zdrava biljka....Imam 15 ari polke zasadjenu krajem decembra prosle godine.Zanima me hoce li iduce godine u jesen biti dovoljno sadnica za jos 40ari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce sigurno,samo je zalivaj redovno i nemoj da te ovogodisnji rod opterecuje, nego zdrava biljka....Imam 15 ari polke zasadjenu krajem decembra prosle godine.Zanima me hoce li iduce godine u jesen biti dovoljno sadnica za jos 40ari
Pozdrav malinari..imam pitanje vezano za bunar.. Ove jeseni sadimo prvi put..4 reda x 100m.. Polanu..Planiramo da sistem kap po kap postavimo od proleca..e sad..ne razumem se..znam da ce verovatno da se razume onaj kome platim da mi kopa bunar kakav i koliki mi treba za tu povrsinu..e sad za koji dan pocinje konkurs u opstini za besplatno busenje bunara..planiram da konkurisem pa bih zamolila nekoga od vas da me prvo uputi kakav bunar je meni neophodan? Hvala vam..
Nekada je na pakovanjima od 5 kg. Fertor-a pisalo da je namenjeno za 25 m2 (čisto orijentaciono).Koja kolicina FERTOR-a mi je potrebna za 400m trake koju bih nadjubrila? Takodje i koja kolicina NPK? Hvala.
Pa tako nekako nek bude 20 pa je razlika velika.Pogotovo u krajevima gde nema stoke pa nema ni stajnjaka.
Na specifikaciji fertora lepo pise od 1500 do 2500 kg na hektar, tih 400 metra su oko 10 ari sto mu dodje oko 200kg. Licno iskustvo ne moje, nego od kolege je cisto bacanje para, sve sto dobijete snjim se nalazi i u kvalitetnim npk djubrivima.