bakskg.79@gmail.com
Član
Upravu ste nisam siljio kolje vec sam samo skinuo koru sa donjeg dela stuba i premazao sam ih bitulitom samo zbog dugotrajnosti,zbog debljine stubova sam kopao rupe nesto rucno a nesto masinskim putem sa burgijom F300,stubovi su visoki 3 m
a 50 cm sam ih stavljao u zemlju i dobro sam ubio zemlju oko njih.
Ostali mi kosnici nego sam bio mislio da ispred pocetnih stubova stavim dobar anker i da ih vezem zicom ali kolega uzicanin kaze da je bolje da se stavi kosnik pa se sad dvoumim i neznam sta da radim?
Ovde kod mene ima jedan komsija kupine pa mu kosnici popustili i zica se savila on kaze da mu se skupili zato sto poliva sa sistemom kap po kapp i da su zbog mokre zemlje kosnici popustili i sad je stavio zicu i za sada to drzi odlicno.
Zeleo bi da cujem vase misljenje oko ovoga
a 50 cm sam ih stavljao u zemlju i dobro sam ubio zemlju oko njih.
Ostali mi kosnici nego sam bio mislio da ispred pocetnih stubova stavim dobar anker i da ih vezem zicom ali kolega uzicanin kaze da je bolje da se stavi kosnik pa se sad dvoumim i neznam sta da radim?
Ovde kod mene ima jedan komsija kupine pa mu kosnici popustili i zica se savila on kaze da mu se skupili zato sto poliva sa sistemom kap po kapp i da su zbog mokre zemlje kosnici popustili i sad je stavio zicu i za sada to drzi odlicno.
Zeleo bi da cujem vase misljenje oko ovoga