Pozdrav kolege potreban mi je savjet od iskusnih pošto sutra idem da kupim sadnice pa me interesuje da li postoji način kako prepoznati bolest tj zaražene sadnice pošto sam početnik nisam siguran na sta obraditi pažnju HITNO MI JE POTREBAN SAVJET
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege mala pomoc. Zasadio sam na jesen 35 ari vilameta,negde oko 4500 sadnica. Interesuje me da li treba sad neko djubrivo da bacim i ako treba koju kolicinu na ovu povrsinu? I posle toga ide rezanje iznad drugog-treceg pupoljka? Mlad,nov i neiskusan Hvala unapred
Kolege mala pomoc. Zasadio sam na jesen 35 ari vilameta,negde oko 4500 sadnica. Interesuje me da li treba sad neko djubrivo da bacim i ako treba koju kolicinu na ovu povrsinu? I posle toga ide rezanje iznad drugog-treceg pupoljka? Mlad,nov i neiskusan Hvala unapred
Ok hvala. A sto se tice rezanja? Kad sam kupovao sadnice prodavac mi je reko da samo lepo zasadim i na prolece kad se prime ide rezanje iznad treceg pupoljka? Evo kako to sad izgleda
Pozdrav kolege planiram saditi malinu krajem sedmice ako kisa dozvoli ali jos nisam razbacio stajnjak jer lik koji mi treba dovući nemoze isto zbog kise i blata pa me interesuje da li bi bilo pogresno da ga razbacim nakon sadnje i da ga zafrezam HVALA NA ODGOVORIMA UNAPRIJED
Ovih dana krecem da postavljam stibove, jedva nadjoh burgiju da pozjmim, e sad po matemici mi se najvise uklapa na 7 metara da ih postavljam, nije li retko, stubovi su bagremovi na 3 metra debeli su nisu mrsavi.
@PoP
Tebi ovo u ravnici...? Ja sam osudjen bio da okrenem nizbrdo stranom, a to je malinjak sadjen 1996 god. Ovih godina kada sam sirio jedan deo prati te redove, a drugi deo je pod uglom od 45, da bi isto isao i pratio nagib strane. Agronom kada je gledao rece da samo treba provetravanja da imas.. Meni su ti stari redovi okrenuti istok-zapad, ako gledam prema suncu gde izlazi...