AcA OPEL
Član
Pa jel to tako normalno da se one prosire da covek jedva prolazi izmedju redova? Kod mene je nesto veca povrsina nego tvoja i imam i ja 506, ali mi nesto merak da sa Tomicom radim. Onda cu verovatno da idem na 2,2m.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jel to tako normalno da se one prosire da covek jedva prolazi izmedju redova? Kod mene je nesto veca povrsina nego tvoja i imam i ja 506, ali mi nesto merak da sa Tomicom radim. Onda cu verovatno da idem na 2,2m.
Nista komlikovano. To je inprovizacija ,uzeo sam dva lima i zavario na nogu od kultivatora koji drzi dubinu nakon freziranja . Dubinu smo radili oko 15 cm a sadnice sam sadio na dubini 10 cm.Kakva ti je ta moticica na motokultivatoru? Jel ona klasicna ili je za prevljenje redova za krompir i slicno? I zanima me koliko su duboke te brazde? Inace mislim da tako dosta brzo ide kad ste vec sve zavrsili za 3 sata.