Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam olt mehanicku sejalicu,pa me interesuje da li mogu da nesto uradim sa njom da izbacuje po jedno zrno?
Nije to masina za tebe...Ljudi zna li neko kakve su Nehermann pneumatske sejalice?Dobio sam neku povoljnu ponudu za 6-rednu sa full opremom a pojma nemam ni ko je ni šta je.
Pazite se ima razni likovi koji se nude preko interneta. Ja pozovem jednog naseg u Nemacku , samo da mi sredi utovar za kombajn koji sam sam naso ( mislim da pozove i samo da pregovara sa prodavcem ) on mi trazi 1000e. Ok nisu problem 1000e ali da vidim koliko si sposoban da skidas cenu , jer ja neznam nemacki , a on meni kaze cena ti je ta sto vidis na oglasu gde je kombajn. Samo za telefonski poziv trazi toliko , a koliko ce traziti kad ga sam bude naso , a koliko tek kad on ulozi svoje pare i dotera ga u srtbiju , pa ga preproda.