Gde smo mi od toga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako radi u lepljivoj zemlji ?.Ima i baš takav, od gume,savitljiv, tanji je od ovoga po obodima a po sredinji deblji tj. ima konusni oblik a cena ista.
To ne znam, samo se informišem jer planiram kupovinu sejalice u nekom narednom periodu. A inače i kod mene je lepljiva zemlja (teška soLnica).Kako radi u lepljivoj zemlji ?.
Je l' si opet sa Draganom pricao ?Da li ima neko ovaj pritisni točkić na diskosnoj turskoj sejalici?
Znači li to čemu?
Inače doplata za njega je 120€ po redu.
![]()
Boga mi ja se sve više zagrejavam. Razlika u ceni od brze i redovne smešna...Gde smo mi od toga...
Nisam ni ja za prikolicu davao nista, kad dodje masina onda trgujemo.Da, bio sam u utorak.
Ja ne dajem kaparu samo mu kazem na koju mašinu da napiše rezervaciju.
Ima kod mene i okolna sela 7-8 kom ozdokenNisam ni ja za prikolicu davao nista, kad dodje masina onda trgujemo.
Inace gledao sam i ja tu sejalicu 4 reda, deluje sposobno ali ne znam kako bi radila kod nas.. Kod mene u selu ima samo 3 sejalice disk-raonik, ni jedna full diskosna..