Pneumatske sejalice za kukuruz

Pisite i o kojim sejalicama je rec, vecinom pisemo o turskim sejalicama ali retko ko pise o kojoj se radi. :D Marko, Darko i ja pricamo o Ozdoken, Peet ako sam dobro zapamtio od juce ima Ozduman..

Sakalak je kod mene Svakom na volju kako hoće.Da sam konfigurisao ja sejalicu ne bi ih uzeo verovatno.Uzri sam sejalicu na stanju i nisam moga da biram opremu.Ti točkići kao i kutije za veštak i mikrogranulat su išle u paketu.

Da pomenemo onda i taj mikrogranulat.. Cuo sam razlicita misljenja, sta kazu ljudi koji su koristili ?
Ja sam licno misljenja da mora imati neke koristi od njega, e sad koliko je to i u kakvim uslovima radi bolje a u kojim losije pitanje je..

Moja je sakalak, i odusevljen sam kako rade. Ja jos nisam sejao u vlaznom, i ovo je pitanje kako je nikla soja. Rasla nije sve do pre nedelju dana, tek sad ako pocne. Vec je receno, jedna godina sa losim uslovima moze da ih isplati. Poslednje 4 su bile takve, kad bude vlazno skinucu ih...

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Ni blizu. Šestoredna vaderštad u full opremi bez tanka za djubre, sa microgranulama je 39k. Horsh još jeftinija 34k...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nazad
Vrh