Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Два пута јој се радујеш, онај други када је продаш тада се највише радујеш.Kakva je po vama sejalica Panonija Becker II da li dobro usejava
Najveći problem je to što ne možeš lako da ispratiš da li je sve ok, pa čekaš da (ne)nikne da vidiš rezultate.I kod mene bi sejala samo kukuruz, inace hvala na odgovorima
ne zaprasujem, sejace kukuruz eventualno za probu suncokret ako krenem i njega da radimImao sam je, kukuruz sejala odlično, samo ako zaprasujes seme mora da bude bas suvo, inace zalepe ploče, što mi se jednom desilo. Sejao sam i suncokret, i sirak za silazu, ni to nije išlo loše.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
I kod mene bi sejala samo kukuruz, inace hvala na odgovorima
Prijatelju ja je imam 10-tak godina , sejem samo svoje , 10 15 jutara godisnje , ugradio sam kontrolu setve pre 4 -5 godina , do sada nikakvih problema nisam imao , jedino gledaj da ti seme bude sitnije , po mom iskustvu , setvena jedinica da nebude teza od 7,7 max. 8 kg , sve ispod je samo bolje , brat je ima 30 i kusur godina nikada nista nije radio na njoj sem kais jednom menjao a sije sa njom dan noc .Kakva je po vama sejalica Panonija Becker II da li dobro usejava
Nema u mom kraju za te pare, ispod 1700-1800 eura nema da se nadje. Uzecu ovu verovatno bice bolja setva od mehanicke sigurno, jedino sto nema depozitore za djubrivo ali dobroZa 200-300e više olt/nodet 4 reda i da te ne boli glava. I ploče menjaš za čas.
Olt delovi jeftini i svuda ih ima.
Olt 1ploča 10e
Beker ispod 50e teško da ima 1ploča
Svaka cast na pedantnost ali ja sada trenutno nisam u mogucnosti da dam 3k eura za sejalicu, voleo bih da imam takvu ali trenutno ne mogu