Pneumatske sejalice za kukuruz

Kakva je po vama sejalica Panonija Becker II da li dobro usejava
Imam ja Bekericu i sada je vučem sa Vladimircom . 84 godište i nikada se nije pokvarila i seje perfektno. Kukuruz i suncokret sa istom pločom. Na KJ (57 ari ) potroši litru nafte. Nemoraš da turiraš velike obrtaje jer tu seme ne pada sa ploče prilikom okretanja. Najbolje da je zakačiš za traktor i probaš da li svaka baterija baca približno isti broj semena.

Jesenas kad sam kupio Ozduman pneumatsku sejalicu za kukuruz, suncokret i soju uzeo sam je sa 6 baterije jer na stanju nisu imali sa 7.
Sad mi je u planu kupiti jos jednu bateriju kako bi posejao soju sa 7 redova a kukuruz i suncokret sa 6.
Dakle greda je iz jedne, i gledam kako rasporediti 7 baterija na gredi.
Pored jos jedne baterije trebace mi i jedan granicnik koji odredjuje hidraulicno pomeranje baterija sa 50 cm na 70.
Kakvo isustvo imate ako neko ima takvu sejalicu sa 7 baterija na jednoj gredi i da hidraulicno moze pomeriti baterije?!

Jesenas kad sam kupio Ozduman pneumatsku sejalicu za kukuruz, suncokret i soju uzeo sam je sa 6 baterije jer na stanju nisu imali sa 7.
Sad mi je u planu kupiti jos jednu bateriju kako bi posejao soju sa 7 redova a kukuruz i suncokret sa 6.
Dakle greda je iz jedne, i gledam kako rasporediti 7 baterija na gredi.
Pored jos jedne baterije trebace mi i jedan granicnik koji odredjuje hidraulicno pomeranje baterija sa 50 cm na 70.
Kakvo isustvo imate ako neko ima takvu sejalicu sa 7 baterija na jednoj gredi i da hidraulicno moze pomeriti baterije?!
Cini mi se da sam video da za Odzoken postoji tako nesto i na sredini je jedna baterija a bocno po 3 se pomeraju.. ako nadjem video poslacu ovde..

Nazad
Vrh