Darko Dren
Član
Samo ti popliči pripremu sa setvospremačem i nećeš imati problema.
Naravno, i blagovremeno zatvaranje brazde.
Naravno, i blagovremeno zatvaranje brazde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja Bekericu i sada je vučem sa Vladimircom . 84 godište i nikada se nije pokvarila i seje perfektno. Kukuruz i suncokret sa istom pločom. Na KJ (57 ari ) potroši litru nafte. Nemoraš da turiraš velike obrtaje jer tu seme ne pada sa ploče prilikom okretanja. Najbolje da je zakačiš za traktor i probaš da li svaka baterija baca približno isti broj semena.Kakva je po vama sejalica Panonija Becker II da li dobro usejava
Cini mi se da sam video da za Odzoken postoji tako nesto i na sredini je jedna baterija a bocno po 3 se pomeraju.. ako nadjem video poslacu ovde..Jesenas kad sam kupio Ozduman pneumatsku sejalicu za kukuruz, suncokret i soju uzeo sam je sa 6 baterije jer na stanju nisu imali sa 7.
Sad mi je u planu kupiti jos jednu bateriju kako bi posejao soju sa 7 redova a kukuruz i suncokret sa 6.
Dakle greda je iz jedne, i gledam kako rasporediti 7 baterija na gredi.
Pored jos jedne baterije trebace mi i jedan granicnik koji odredjuje hidraulicno pomeranje baterija sa 50 cm na 70.
Kakvo isustvo imate ako neko ima takvu sejalicu sa 7 baterija na jednoj gredi i da hidraulicno moze pomeriti baterije?!