aca74
Član
Kakva je ta maja? Teza kao matićeva?Za 2000e Maja 4 reda.
Bude kod svercera solidnih Olt-Nodet za uspod 1500e ali covek ima i transporta dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva je ta maja? Teza kao matićeva?Za 2000e Maja 4 reda.
Bude kod svercera solidnih Olt-Nodet za uspod 1500e ali covek ima i transporta dosta.
Kada kupiš bekericu raduješ se uvek dva puta, ali drugi put više, kada uspeš da je se rešiš.Nema u mom kraju za te pare, ispod 1700-1800 eura nema da se nadje. Uzecu ovu verovatno bice bolja setva od mehanicke sigurno, jedino sto nema depozitore za djubrivo ali dobro
Tako se radi i u mom kraju drljacom, ko god je pokusao spremacem nicanje je bilo katastrofa jer je takva zemlja ne izmrzne dobro i spremac izvadi grudve i posle se setveni sloj osusi i bude katastrofaJa bih samo napemonuo, da ako se odluči za Nodet, zaboravi na pripremu za setvu drljanjem lakom drljačom. Ovo je kod mene bilo uobučajeno po brdovitim selima gde ljudi seju OLT mehaničkim sejalicama.
Da nije malo preterana dubina. To se radi na 7, 8 cm max.Odavno je to bilo kad sam radio spremacem, islo je sigurno 15-20cm sigurno
to ti je plitko oranje,a ne setvospremiranje.Odavno je to bilo kad sam radio spremacem, islo je sigurno 15-20cm sigurno
Zato i imate problem.Odavno je to bilo kad sam radio spremacem, islo je sigurno 15-20cm sigurno
Nemam pojma mozda sam i preterao to je bilo jos pre 10 godina, ali sigurno nije bili ispod 10cmZato i imate problem.