raspucin
Član
Pozdrav drugari... Kako da podesim nodet sejalicu da mi baci oko 300kg po hektaru djubrivo... Nemam nikakvu tablicu na njoj
Poslato sa KSA-LX9 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto kao menjac na sejalicKakav prenos imas?Jel preko zupcanika ili imas prenos preko lancanika,kao sto je i sam menjac na sejalici?Za zupcanike imam semu i mogu je postaviti ovde.
Drustvo koje su najbolje ploce za kukuruz za nodet,na nju su trenutno ploce sa 27 rupa 5.5 velicine,tako je dosla iz Francuske.
Ako imas semu postavi sliku, ako nije problemIsto kao menjac na sejalic
Kod mene je prenos preko zupcanika.Kod tebe je preko lancanika.Nazalost nisu iste seme,kod mene se slaganjem zupcanika po kombinaciji brojeva podesava kolicina djubriva.Valjda ce se javiti neko od kolega ko ima semu za tvoj tip prenosa.Ako imas semu postavi sliku, ako nije problem
Ok... Hvala druze u svakom slučaju, valjda ce se javiti nekoKod mene je prenos preko zupcanika.Kod tebe je preko lancanika.Nazalost nisu iste seme,kod mene se slaganjem zupcanika po kombinaciji brojeva podesava kolicina djubriva.Valjda ce se javiti neko od kolega ko ima semu za tvoj tip prenosa.
Gore najmanje i dole najmanji zupcanik. Nisam kuci, pa ne znam sad tacnu oznaku..Pozdrav drugari... Kako da podesim nodet sejalicu da mi baci oko 300kg po hektaru djubrivo... Nemam nikakvu tablicu na njoj
Dubina setve se podesava na baterijama na nagaznim tockovima...Dok mi je sijao jedan kolega onda pita koliko hocu duboko kad kaze dublje on onda na polugama pusti dole i to je dublje .Nikad nije stelovao dubinu na onim tockovima na sijacici.Sad da li je to tako dobro ili ne.Ove godine sijem sam pa me zanima kako vi to radite?Olt pneumatsku imam.
Trebalo bi na gredi sa strane da imas kao nivelator da ti masina stoji pravo pa onda sa nagaznim tockovima stelujes dubinuDok mi je sijao jedan kolega onda pita koliko hocu duboko kad kaze dublje on onda na polugama pusti dole i to je dublje .Nikad nije stelovao dubinu na onim tockovima na sijacici.Sad da li je to tako dobro ili ne.Ove godine sijem sam pa me zanima kako vi to radite?Olt pneumatsku imam.
Verovatno on to zna, samo ga mrzi da podešava jednu po jednu bateriju. Ovako on skupi ili produži toplink i na taj način podesi dubinu.Imam to sve i tako cu i podesiti dubinu .Ovaj sto mi sijo onda valda ne zna za to .