Darko Dren
Član
Na diskosnu od 4 reda koju će da nosi 539, a da pri tom košta do 2000 evra, zaboravi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno ni nema za 2000 evra diskosna?Na diskosnu od 4 reda koju će da nosi 539, a da pri tom košta do 2000 evra, zaboravi.
Nemoj da se ljutis ali do skoro ni valjana nodetka nije mogla da se kupi za te pare a kamoli neka diskosna,i jos da je nosi ferdza.Tomislave,Maticu sta onda preporucujete da gledam od sejalica i koliko bih para onda trebao da dodam a ako je ne moze nositi 539 tu je rakovica. Ne znam nista o njima i nemam nikog pametnog da priupitam bolje da pitam ovde pametnije i iskusnije jer ovde su mahom odgovori krajnje šturi i neki blafi podsmeh koji ne kapiram ali ne bitno.Hvala unapred svima na predlozima.
Olt mehanicka ali bih uzeo neku kojom bih mogao i suncokret da sejem posto je setva 60e po ha trenutno,sad imam 10ha da sejem to je u startu 600 evra pa zato pitam koju preporucujete jer sam duduk za tu materiju.Koju sejalicu sad imaš?
Nema ljutnje Tomo,samo pitam iskusnije za predloge i hvala za ova dva predloga.Nemoj da se ljutis ali do skoro ni valjana nodetka nije mogla da se kupi za te pare a kamoli neka diskosna,i jos da je nosi ferdza.
Uzmi Olt-nodet pneumatsku ili Majevicu,neces pogresiti.
Олт-нодет нове улагаче и гледаш што боље да урадиш припрему и нема зиме. Једина дискосна ти је Маја 4 реда али и она је на цени.Olt mehanicka ali bih uzeo neku kojom bih mogao i suncokret da sejem posto je setva 60e po ha trenutno,sad imam 10ha da sejem to je u startu 600 evra pa zato pitam koju preporucujete jer sam duduk za tu materiju.
Nodetka od 4 reda i dobra priprema zemlhe. Imaš setvospremač?Ok, a koju onda preporucujete Dare,Aco?
Imam Aco,sto?Nodetka od 4 reda i dobra priprema zemlhe. Imaš setvospremač?
Pa ako imaš setvospremač onda ni nema velike potrebe za diskovima sejalicom. Na dobro spremljenoj njivi nedelja poseje i bude sklop extra dobar. Plus ferguson može da je nosi. I normalno seje i kukuruz I suncokret, ako treba i soju može da seje. A košta ispod 2000 evra. Diskova seje u tvrdo, i tu joj je najveća prednost.Imam Aco,sto?