Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvao sam Plamet u Zr, rade ploče po uzorku, rekli su mi za Solu da su radili sa 100 rupa, 88 rupa i još nekoliko varijacija, traže mi 30e po ploči da urade... Jel neko pravio ploče kod njih, jesu u kvalitetu? Original sa 90 rupa su 60e komad...Trebaju mi ploče za soju za Sola 6rednu sejalicu, sa koliko rupa i kojim prečnikom da uzmem? Jel neko pravi to po uzorku? Ne bih da kupujem original...
Radi li neko felne za nagazne tockove za nodet?dali mozda imaš neku fotografiju kutija i kako su namontirane
Meni su radili za Monosem. Deblje su od orginalnih, precizno su rupe izbusene, laserom čini mi se, ali moraju se presmirglati rupe, jer ostane od "pucne" na jednom delu rupe. Kvalitet prohroma ne mogu da procenim, ali ne sija se ni blizu kao originalna.Zvao sam Plamet u Zr, rade ploče po uzorku, rekli su mi za Solu da su radili sa 100 rupa, 88 rupa i još nekoliko varijacija, traže mi 30e po ploči da urade... Jel neko pravio ploče kod njih, jesu u kvalitetu? Original sa 90 rupa su 60e komad...
Nisam našao nikog drugog da radi osim Plameta. Ostali koga god sam zvao rade samo Olt/Nodet...Pazi mora da bude dobar prohrom inace hoce da lepi i trza pa otpada seme,stavljaju malo deblje pa se stisnu kada se zasrafe vrata,mesace odrade lose,ja uzimam prvo original a ako nema ona ili u Rumu ili Metalorad.
Kako ti radi sejalica sa tim pločama, jel ima problema zbog toga što su deblje ploče?Meni su radili za Monosem. Deblje su od orginalnih, precizno su rupe izbusene, laserom čini mi se, ali moraju se presmirglati rupe, jer ostane od "pucne" na jednom delu rupe. Kvalitet prohroma ne mogu da procenim, ali ne sija se ni blizu kao originalna.