diesel d-60
Član
Uzmes 3u1 slicnu boju i uradis…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naruči autoreparatur(one se rade po ral paleti) RAL 6470 farbu i da vidiš kako se sija original nodet zelena.[/url']https://fotkica.com/slike.php?slika=1_235089897_IMG-
Kupio juce ovu masinku,videcemo da li je bolja od monosem. Da li neko zna gde mogu da porucim original nodet farbu?
1b267d51ff6509c81a590a42897ab6b7-V.jpg][/url]
https://fotkica.com/slike.php?slika=1_235089897_IMG-d6f446287d852746090b140da56d71bc-V.jpg][/url]
Da li si lično kupovao boju za Nodet RAL 6470 ili si čuo da je neko radio? Ovo te pitam zato što RAL 6470 ne postoji. Vidim da ima par sajtova na Internetu koji prodaju Kramp-ovu boju koja ima šifru RAL 6470. Nodetovoj zelenoj boji je najbliža RAL 6011 ali nije 100% poklapanje. Malo je svetlija od originalne nodetove.Naruči autoreparatur(one se rade po ral paleti) RAL 6470 farbu i da vidiš kako se sija original nodet zelena.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Neće veće rupe doneti bolju preciznost. One su bolje jer lakše hvataju krupnije seme. Preciznost najviše zavisi od brzine kretanja, naoštrenosti ulagača i oblika zrna. Ja kod štelovanja skidača, raspustim malo skidače, dam malo veći gas (poželjno je da bude kao gas na kom se seje), onda okrećem točak što brže i pritežem skidače sve dok ne ostaje po jedno zrno na rupi.Znam da je ovde neko pisao ali ako moze neka ponovi. Ovo pitam za mog deugara koji mi seje. Nodetka 4 reda je u pitanju. Ploca je sa 22 rupe. Msl da je ovde pisano da ste razbusivali rupe na 5,5mm. I da vam nako tog razbusivanja sejalica seje savrseno. Da li je to tako? I ako moze da mi se objasni jel stelujete nesto posebno skidace semena? Hvala vam na pomoci
Nisam, samo sam guglao broj a mipine autoreparatur boje po ralu koristim stalno i odlične su. Hvala na zapažanju.Da li si lično kupovao boju za Nodet RAL 6470 ili si čuo da je neko radio? Ovo te pitam zato što RAL 6470 ne postoji. Vidim da ima par sajtova na Internetu koji prodaju Kramp-ovu boju koja ima šifru RAL 6470. Nodetovoj zelenoj boji je najbliža RAL 6011 ali nije 100% poklapanje. Malo je svetlija od originalne nodetove.
Ovaj marker je farban bojom u spreju RAL 6011: