Meni su se najbolje pokazale ploče sa rupama 5,5 mm, nema šta da misliš kod podešavanja skidača a opet neće provući zrno jer tako sitno nismo sejali nikada do sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema na čemu, tu smo da se ispomažemo. Šta farbaš mipinim bojama? Da li su dobre za farbanje traktora?Nisam, samo sam guglao broj a mipine autoreparatur boje po ralu koristim stalno i odlične su. Hvala na zapažanju.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Kod mene na nodetki je to kombinacija 3C.Ako su ploce sa 22 rupe na koju se oznaku namesta da bi se sejalo na 21cm. Msl sam na oznaku 3-C ili B-2 ili 1-D kako god se to pise.
Poljomehanizaciju. Top farbe, drže dugo sjaj, ne blede tako lako, odlične za farbanje pištoljem. Mogu da se nanose na osnovnu a mogu i direktno na metal. Ali se po meni ne isplati farbati autoreparaturom na lošu pripremu jer nisu baš jeftine.Nema na čemu, tu smo da se ispomažemo. Šta farbaš mipinim bojama? Da li su dobre za farbanje traktora?
Da to nije puno rupa10km/h je sa 227 rupa puno.
Evo kako je na Nodet-u:Dali neko zna kako montirati depozitore za mikrogranulisane insekticide na olt masinu,ima li neko iskustva sa tim,neka fotografija ili savet..
dali mozda imaš neku fotografiju kutija i kako su namontiraneEvo kako je na Nodet-u:
Ja imam nodetov koš i duplu turbinu. Ako te za njega zanima mogu da ti slikam?dali mozda imaš neku fotografiju kutija i kako su namontirane
Hvala u svakom slučaju na pomoći,ovo je drugačiji model.Ja imam nodetov koš i duplu turbinu. Ako te za njega zanima mogu da ti slikam?