Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko te kostao remont nodetke?Ми смо продали бекерицу баш, због тих јебавања, а најгоре је замена плоча на њиви. Купио нодетку у дропа стању намерно, развалили је отац и ја и полако све средили о кад смо је испиксновали целу измењали све осовине, пушкице и ку... е офарбали је и део по део саставили. Ево већ 5 година без пипања, само је подмазујем и терам остала још контрола сетве да буде савршена.
Mi kada smo kupovali komplet potrošni materijal u Metaloradu je bilo otprilike oko 40-50e po bateriji... Nov menjač bio oko 250e. Ploče oko 10e... Oni su uvek bili najskuplji po pitanju delova. Ovi iz rume su bili dosta jeftiniji....zaboravio sam kako se zovu.Koliko te kostao remont nodetke?
Искрен да ти будем не знам јер смо све отац и ја радили пиксне смо имали наш материјал, фарбу имали ко зна од када, струг наш, једино шта сам купио је било 1м светло вучене шипке за осовине на батеријама. И плоче за соју сам купио, уз њу добио за сунцокрет, кукуруз и репу. Зупчанике добио отац од неког пријатеља овај радио у задрузи и донео пуну кесу, нешто му отац урадио па овај да му се одужи јер није хтео да му наплати. Тако да стварне не знам колико ме је изашао ремонт. Е да и каиш од турбине сам купио нови и то ми је све од улога.Koliko te kostao remont nodetke?
Не кад отвориш поклопац она изгуби притисак и онда не може да избаца семе и дроби га.Meni nešto ostalo u glavi da Beckerica izduva seme sa ploča ako se otvori poklopac, odnosno tako se može isključiti baterija?.
Ma otkud plašiš čoveka ima kod mene 7 redi ,široki nagazni točkovi,sve zamenjene čaure i raonici eks za ( redova) planiram za 2700 da je prodam kakvih 2500 za 4 reda. Još je nisam stavio u oglas al za mesec dva hoću,nije farbana.Beker u top stanju do 800 eura a nodet do 2500
Ima.Mehanicku?
Svaka mu cast ako je uspio naci pneumatsku olt za 800 evropljana.
Pneumatsku je uzeo naravno.Mehanicku?
Svaka mu cast ako je uspio naci pneumatsku olt za 800 evropljana.
Ako ne skineš nakupljaće seme i onda izbacivati na gomilicu, pa bude praznog prostora u redu pa onda zbun od soje. Treba da se skinu da bi bilo lepo posejano, sa tim pločama od 120 rupa.Dobio ploce za suncokret kukuruze i soju.E sad citam ovu temu pa cu opet pitati jer nisam siguran .Ako sijem soju sa tim plocama od 120rupa koje sam dobio da li moram skidati te usmjerivace?Ili da probam sa njima pa ako bude gusilo da ih skinem.Kako uopce izgledaju ti usmjerivaci?