20 godina imao bekera ,uzeo polovnu zameno lezaj na turbini i cistace ploca ,svaki par godina navarivo i pokivo raonike ,sejala oko 50 jutara godisnje kukuruza meni i usluzno. Svako ko je kupio prodao je iduce sezone samo ja nisam do prosle godine kad sam uzeo novu Maju.
Setvospremac sa es oprugama idu u par sa bekerom jer su lake baterije mora dobro da se rastrese zemlja .Manometar nikad nije radio nit sam ga popravljao ako je sve ok sa turbinom ne lomi seme kad izbacuje i pisti svira ubija u glavu .Kutije treba dobro da dihtuju i obavezno zatvorene kad sejes ,seme sipas tek na njivi ,nemoj ga nositi u kutiji ,na krajevima kad okreces slobodno smanji gas da ti ne lomi kardan ne moze da spadne seme ,seme ako farbas dobro ga osusi jer ako je mokro zaprlja ploce i lepi se nece da ispada ,najbolje uzimaj vec zasticeno seme onda neces imati problema i cestog skidanja i ciscenja ploca.Najbolji test zakacis naspes malo semena ukljucis kardan i polako okreces tocak ako ide glatko ne zapinje i ne lomi seme zrna ispadaju tacno i ravnomerno iz svake baterije ,pre svake sezone zakacis ukljucis i polako otvaras sve otvore na cevi pa na baterijama napred dizne otvoris i istreses ako ima neka buba ili lom zrna .povremeno na svaki par godina otkacis raonik ,videces ima tri sarafa na kucistu popustis malo skines poklopac da ispadne lom ,tu se i ploca skida i noz cistac ploca ako je potrosen zamenis .Nema mogucnost da iskljucis bateriju osim da ispustis seme i da je podignes . Ako je sve ok jako lepo seje ,mogu da se nabave ploce za sve kulture . Moj savet ako si smiren nisi zivcan pazari je .