Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino da kod mene ne očitava tačno, za tačno 540 u E opciji treba 1700 obrtaja, da reklamiram da mi je kardan sporKod mene na Basaka isto tako na 540E na 1500 obrtaja motora kardan je na 540 obrtaja,a kad ukljucim na 540 obicno treba mi oko 1900 obrtaja motora da bi postigao brzinu od 540 obrtaja kardana
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Haha obavezno reklamiraj,pa bre tako mi pisu brojke kad sam bacao djubre i da idem do 1600 pa opet nije 1700 obrtaja mnogo to..danas cu bas da slikam i izbacicu ti sliku ako ne zaboravimJedino da kod mene ne očitava tačno, za tačno 540 u E opciji treba 1700 obrtaja, da reklamiram da mi je kardan spor
Sa Cansa sejalicom sam dobio “slepe” (bez ikakvih rupa) ploce za setvu, a trebale bi mi za soju, koga mi predlazete da mi to razbusi, ili se to na presi izbijaju rupe? Jel zna neko jel su ploce kao na Gaspardo?
Zato i pitam dali ima smisla. nagazni tockovi drze dubinu, disk napred maltene ide kroz vazduh nikakav veci priisak tu nema....Tebi drži nagazni točak dubinu tako da ti napred i ne trebaju.